Clear Clear
Spitalul de Recuperare Borsa
Text Mic Text Mediu Text Mare   Imprimare Text   Sitemap
Clear
Clear
Publicat in 29.09.2022
Bine ati venit pe pagina noastra!

Bine ati venit pe pagina noastra!

Spitalul de Recuperare Borsa este unul dintre cele mai mari spitale de recuperare din nordul Romaniei si este specializat pe tratamente si proceduri naturale de recuperare neuromotorie a functiilor avand in dotare o Baza de Recuperare cu dotari moderne operate de personal inalt specializat.

Spitalul de Recuperare Borsa este în proces de acreditare


ANMCS <img alt='sageata' border='0' src='images/bullett.gif' width='8' height='7' style='margin-right: 5px;'>in proces de acreditare

Acreditarea este modalitatea prin care se demonstrează că o unitate medicală face eforturi să acorde îngrijiri medicale care să satisfacă asteptările pacientilor, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât si din punct de vedere al conditiilor în care se acordă.
Acest lucru se realizează de către Autoritatea Natională de Management al Calitătii în Sănătate (ANMCS) care verifică modul în care acordă serviciile medicale si evaluează în ce măsură acesta corespunde standardelor de acreditare.Apel 112 este o aplicaţie gratuită pentru telefoanele mobile cu sisteme Android şi iOS, capabilă să genereze infomaţia de localizare ale telefonului mobil (GPS) şi să transmită poziţia geografică a telefonului...mai multe detalii

Este o unitate medico-sanitara cu paturi, ambulatoriu de specialitate clinica si paraclinica care a fost construita in anul 1985 intr-o locatie pitoreasc din centrul orasului Borsa in apropiere de Vârful Pietrosul Rodnei este cel mai inalt pisc muntos din Muntii Rodnei cu 2.303 metri, de asemenea, este cel mai înalt vârf din întregul lant al Carpatilor Orientali.

Spitalul de Recuperare Borsa este subordonat Ministerului Sanatatii si se gaseste in relatie contractuala pentru furnizarea de servicii medicale spitalicesti, servicii medicale ambulatorii de specialitate clinica si paraclinica cu Casa de Asigurari de Sanatate Maramures.

Spitalul este organizat in baza Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 643/01.06.2010 privind aprobarea structurii organizatorice a Spitalului de Recuperare Borsa si functioneaza cu un numar de 400 paturi din care: 10 paturi spitalizare de zi si 40 paturi insotitori.

La ora actuala Spitalul de Recuperare Borsa are o conducere asigurata de un Manager si de un Comitet director.

Contractarea Serviciilor Medicale Spitaliceşti

Spitalul de Recuperare Borşa are încheiat contract pentru furnizarea serviciilor medicale spitaliceşti, serviciilor medicale ambulatorii de specialitate clinică şi paraclinică cu Casa de Asigurări de Sănătate Maramureş cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Dr. Gheorghe Bilaşcu, nr. 22A, Telefon: 0262-215209, Fax: 0262-215205, Web: www.cnas.ro/casamm/, E-mail: maramures[@]casmm[.]ro, TelVerde 0800 800 971 ... detaliiClear
Clear Clear
Casa de Asigurări de Sănătate MaramureşDirecţia de Sănătate Publică MaramureşMinisterul SănătăţiiGDPR

© 2007-2022 Spitalul de Recuperare Borşa | str. Floare de Colţ, nr. 1, Borşa, Maramureş | 0262 342120 | 0262 343169

Aceasta pagina a fost vizitata de 244.938 ori, iar acest website de 961.844 ori. Avem 6 vizitatori on-line.

King Systems® King Systems | Web Design | Web Development | Web Hosting | Logo Design
Clear Clear